H&M beställningen

Finns det något bättre än när H&M - beställningen dimper ned i lådan? Förmodligen inte. Massor av underbara kläder, bara till mig. Själva känslan när jag känner lukten från plastpåsarna är underbar. Sniff sniff. Äntligen.

Koder, Beeptest och fröken Sverige-tal.

Jag har fått in lite info om att designen ska se missbildad ut i vissa webbläsare. Jag har åtgärdat problemet i Internet Explorer 6, men annars är jag oförmögen att göra något. Beklagar! I sinom tid ska jag lägga in bakgrundsljud till sidan, men just nu är jag på fel plats. Jag behöver mammas dator!

Beep-testet idag gick hyfsat. Jag förbannar den person som kom på ett så idiotiskt prov. För er som inte vet vad ett beeptest är för något, så går det helt enkelt ut på att springa så länge som möjligt, fram och tilbaka på en sträcka på 20 meter. Som om detta inte vore nog ska man också springa i takt med ett pip, som succesivt ökar takten tills du lägger dig ned och dör av utmattning. Då får du en varning. På tredje varningen måste du avbryta provet. Springer du 20 - 50 gånger fram och tilbaka får du G. 50 - 80 gånger är VG, och 80 gånger och uppåt är MVG. Jag hamnade på nivå 8.5, vilket betyder ungefär 60 gånger fram och tilbaka.

Sen så ska jag ge mig på lite moral-snack. Till personen som tidigare idag knäckte mitt lösenord, bytte det och la ut ett idiot-inlägg har jag inte mycket att säga. Jag uppmanar bara er andra att ha bättre förnuft än så.

Nytt i bloggen!

Jag har under dagen uppdaterat bloggens design. Den är nu väldigt rosa, som ni ser. Jag är väldigt flickig, och jaa.. vilken färg är flickigare än rosa? Jag har även infört I min Ipod. Det känner ni nog igen från alla andra bloggar som har så, men jag tyckte om konceptet. Jag ska försöka uppdatera den så ofta jag kan! 


Som så ofta förr. Inga fler nycklar.

Behöver jag ens säga vad som är problemet? Naturligtvis har jag tappat bort mina nycklar. IGEN. För mina trogna läsare är detta inget ovanligt. Jag tror att jag har tappat bort dom... hm.. 3 ggr (det senaste året). Det enda problemet är att den här gången har jag ingen som helst aning om vart jag har tappat dom. Dom kan ligga på mcdonalds vid hötorget, dom kan ligga på trottoaren, på en buss, tunnelbana, det vill säga vart som helst. Jag kan inte beskriva hur trött jag är på mig själv just nu. Jag kanske ska uppföra någon slags strejk mot nycklar. Tvinga tekniken att utveckla fingertryckslås istället. Jaa, det låter bra.

100 % skillad i matlagning

Jag sniffar i tomma luften, luktar det inte lite... bränt? Äh, det är säkert inget. Jag vänder tillbaka huvudet mot datorskärmen och fortsätter navigera på internet. Sniff sniff. Joo jag är säker på att det luktar. Jag ser mig omkring. Ugnen är avslagen, inga ljus är tända. Det är bara jag och mamma hemma, jag håller på att laga mat. Vänta nu.. laga mat?! Jag ser på spisen, där min vackra bechamelsås nyss puttrade fridfullt. Det gör den inte längre. Mjölk och mjöl stänker åt alla håll då jag springer fram för att rädda den, och jag inser snart att mitt mästerverk är utom all räddning. Jag suckar och stänger av spisen.


RSS 2.0